Suomussalmen talkkihankkeen info- ja keskustelutilaisuus 15.8.2023 sekä asukas- ja sidosryhmäkysely

Nordic Talc Oy järjestää info- ja keskustelutilaisuuden 15.8.2023 klo 17:00 alkaen Tulikiven Suomussalmen tehtaalla, osoitteessa Saarikyläntie 26 A, 89920 Ruhtinansalmi. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä, osallistumisohjeet ja linkin saa ilmoittautumalla 14.8.2023 klo 16 mennessä osoitteeseen: erkki.kuronen@nordictalc.fi.

Nordic Talcin tavoitteena on muuttaa Suomussalmen vuolukivitehdas talkintuotantolaitokseksi. Hankkeen ympäristövaikutusten arviointiselostuksen laadinta on käynnissä. Osana hankkeen sosiaalisten vaikutusten arviointia järjestämme asukas- ja sidosryhmäkyselyn, jolla kartoitamme alueen asukkaiden ja muiden sidosryhmien näkemyksiä hankkeesta ja sen vaikutuksista. Kysely toteutetaan verkkokyselynä ja se avautuu vastattavaksi 15.8.2023 ja on auki 3.9.2023 saakka. Linkki kyselyyn tulee www.nordictalc.fi -verkkosivujen etusivulle.

TERVETULOA KESKUSTELEMAAN JA OSALLISTUMAAN

Uutisia

ELY-keskuksen tukema selvitystyö edisti Suomussalmen talkkihanketta

Tulikivi Oyj on toteuttanut ”Selvitys Haaposen esiintymän geologiasta ja geotekniikasta sekä mineraalin käytettävyydestä valittujen tuotteiden valmistukseen teollisessa mittakaavassa” -hankkeen, johon se on saanut yrityksen kehittämisavustusta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukselta. Saatu avustus on ollut erittäin merkittävä hankkeen eteenpäin viemisessä.

Lue lisää »